PRZEMIJANIE to nad wyraz smutne doznanie. Nie tylko w sensie fizycznym , to jest starzeniem się, ale cała resztę widzę chyba tylko ja. Pozdrówka Grześ.
_________________ W życiu liczą się tylko chwile... Dla mnie to czas, w którym nie moge przestać tworzyć.
_________________ Gdy zaczniesz działać, pojawią się przeszkody,
a ty będziesz mógł przez nie przejść.
Przeszkody są oznaką sukcesu.
- J.Ś. XVI Karmapa
Dzięki Jacku za odwiedziny w mojej pracowni. Wskoczyłem na twoją stronę i powiem , że jestem pod wrazeniem twojego widzenia rzeczywistości. Szczególnie urzekła mnie postać Swiatowida. Praca ta rzuca światło na wrażliwość artystyczną autora, świetne opanowanie warsztatu i swobodę kształtowania tworzywa. W przepięknych paterach żąglujesz futuryzmem z lekkością godną pozadroszczenia. Wielki szacun kolego. Pozdrówka.
_________________ W życiu liczą się tylko chwile... Dla mnie to czas, w którym nie moge przestać tworzyć.
_________________ Gdy zaczniesz działać, pojawią się przeszkody,
a ty będziesz mógł przez nie przejść.
Przeszkody są oznaką sukcesu.
- J.Ś. XVI Karmapa
Wiktor, piękna praca w twoim mistrzowskim stylu.
Świetnie przedstawiłeś wyraz twarzy i dobrałeś tytuł „Przemijanie”.
Wpisałeś się w tematykę zbliżającego się święta i w nastrój ponurej listopadowej jesieni.
Imię: krzysztof
Nazwisko: sikora
Wysłany: 30-10-2015, 7:30
widac uplyw czasu.da sie uchwycic moment,to wiem,ale to co zrobiles dla mnie nie potrzebuje tytulu.rzemieslnikiem moze byc prawie kazdy,ty jestes jak dla mnie na dobrej drodze do tworcy.dzieki i prosze o wiecej.powodzenia.jak zawswze szacun.
Krzysztofie, jestem amatorem i to początkującym. Brakuje mi wiedzy warsztatowej i doświadczenia. Jedyne czym dysponuję to intuicją wynikającą z wrodzonego poziomu wrazliwości estetycznej. W mojej zabawie z drewnem sprzyja mi pracowitosć i systematyczność. Czerpie z tego ogromną przyjemność i puki tak będzie, to na pewno nie odpuszczę.
Dzięki za odwiedziny w mojej pracowni i kibicowanie moim postępom. Pozdrówka.