Wysłany: 24-11-2014, 10:11 Poprawione zdiecie kolejnej pracy
http://forum.rzezbiarz.id...6c0878f9308.jpg
Już wkleilem link do zdiecia mojej kolejnej pracy. To zdięcie lepiej pokazuje calosc . Sory ale nie mam cierpliwości do zabawy z technicznymi problemami tej strony. Jak sie troche zmobilizuje to moze cos poprawie w prezentowaniu prac ale na razie szkoda mi na to czasu
_________________ W życiu liczą się tylko chwile... Dla mnie to czas, w którym nie moge przestać tworzyć.
Dzięki Marcinie, cieszę sie że mam juz pierwszego forumowego przyjaciela po dłucie. Dziekuję za pochlebne słowa o moich pracach. Jak dojdę do wprawy z przed lat to zacznę rzeżbić . Na obecną chwilę raczej strugam i to na kolanach. Pozdrawiam.
_________________ W życiu liczą się tylko chwile... Dla mnie to czas, w którym nie moge przestać tworzyć.
Witam, świetna rzeźba bardzo mi się podoba.
Chociaż zdjęcie trochę ciemnie widać dokładność, dbałość o szczegóły.
Poprzednie prace też piękne. Pobają mi się tła w Pańskich pracach razem z postaciami ładnie się prezentują.
Życzę kolejnych ciekawych pomysłów. Pozdrawiam
Mateusz
Hejka Mateuszu,
Dzięki z odwiedziny mojej Fabryki Radości. Pochlebia mi Twój stosunek do moich prac , to miłe.
Tak, masz rację przywiązuję dużą wagę do dokładności. W moim warsztacie pracy to rysunek jest podstawą , póżniej to dążenie do wydobycia tej koncepcji z drewna. Stąd te moje prace sa tak rysunkowo wyraziste. Pozdrawiam.
Witaj Wiktorze. Gratuluję kolejnej pracy.
Na poprzednich zdjęciach widać było więcej szczegółów.
Podoba mi się kompozycja tej pracy.
Wszystko starannie dopracowane, widać duży wysiłek.
Pozdrawiam Lucjan.
Witam w mojej pracowni Lucjanie
Dzieki za opinie . Jak widzisz zgłodniały dłubania , bawię sie tym w każdą wolną chwilę, staram się jednak pracować metodycznie , aby się doskonalic . Stąd dokładność i szczegółowe dopracowanie detali.
Aktualnie zakończyłem 3-dniowe studium rysunkowe kolejnego pomysłu już w weekend zaczynam strugać.
Pozdrawiam.
Imię: Maria
Nazwisko: Moryc
Wysłany: 29-11-2014, 10:41
Oż kurde ! tak mi się rzekło, jak otworzyłam linka z Twoją pracą Pięknie pokazałeś ruch postaci, do tego łada forma, dopracowane szczegóły..więc wielkie _brawo _brawo _brawo
_________________ Maria Moryc
" Przez trudy do gwiazd "
Dzięki Marysiu. Wystartowałem ostro i jeszcze nie straciłem zapału. Pomimo, ze wiem, iz nie nadrobię już nigdy tej wieloletniej przerwy to jednak do tego dążę. Pozdrawiam.