Ciekawa opcją na stronie jest to że można zobaczyć jak dana rzeźba wyglądała w kolejnych fazach obróbki; ta opcja pojawia się, kiedy już klikniemy na konkretną pracę i później: " You can see this piece as it was being made"
Szczególnie moją uwagę przykuł "The Swimmer" - kawał dobrej roboty !
Wg mnie jest coś magicznego w jej pracach..............................................................
pozdrawiam
_________________ Praca twórcza i tworzenie własnej bajki, to coś co daje wielki sens....
juz tom widzioł, hm, tak mi sie zdo, ze w tym wcielyniu;) worto łobglondnieńcio a i co nie co skserowanio, by pokozać wnukom - "patrz co dziadzia wyrobioł w zyciu łopróc uprawianio baciarki" )
acha zapomniołem, zech sie z niom "macoł" na Boston University, tegom juz mni pewny cy to było w tym wcielyniu. jedno jest pewne, ze mo twardom łape Ta piyknoś:)
Imię: Grzegorz
Nazwisko: Błaszczyk
Wysłany: 14-11-2012, 11:48
Piękne ,ale chyba już nie do zrobienia w tym wcieleniu jak pisze Klimowski.
Basswood to lipa ale jakaś inna ze słojami- ciekawe? Może kiedyś chociaż taką twardą łapę wydłubię