Wysłany: 02-04-2010, 7:59 Kącik autorski na Zamku w Suchej B (mały wawel)
Dla ciekawości,i pregież forowy,przedstawiam mój kącik autorski na wystawie regionalnej w 2009 w Suchej Beskidzkiej.Detale kompozycji czytaj w Rzeźbiarskiej Braci . Tu już nić nie mogę poprawić,ale z ciekawością przyjmę rózne Wasze uwagi i opinie.Dla usprawiedliwienia,
na pewno słusznych krytyk dodaje że prace pod krzyżem zostały wykonane na rożnych plenerach (Gołuchów,/Muzeum Leśnictwa/,i Zgierz. Prace dodatkowe na plenerach wykonuje się z drewna które zostaje przez rzeźbiarzy pozostawione jako kiepskie i nie wykorzystane.
Imię: Mirosław
Nazwisko: Czeladka
Wysłany: 04-04-2010, 5:50 re
niedawno pojawiłem się na Forum i jeszcze niepewnie się czuje w wypowiedziach ( za krótki staż na forum ), ale te prace "bomba" zawsze marzyłem aby coś takiego zrobić. Niestety chyba jeszcze za słaby mam warsztat i doświadczenie nie takie , ale myślę , że obserwowanie mistrzów da mi wiele bo patrząc przecież też się uczę.
Gorąco pozdrawiam